Kρυοσάουνα πετσετα

Τι είναι η κρυοσάουνα;

Στον χώρο του φυσικοθεραπευτηρίου hygeia complex Τelidis βρίσκεται μία ασφαλής και γρήγορη μέθοδος, διάρκεια μόλις 3 λεπτά, κατά την οποία εφαρμόζονται στο σώμα μας πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Έχει αποδειχθεί κλινικά πως επιταχύνει τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης του σώματος, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την συνολική υγεία και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού.

Η κρυοθεραπεία επιδρά στον οργανισμό σε 3 διαφορετικά επίπεδα

  • Το βιοχημικό [κυκλοφορικό σύστημα]
  • Το πληροφορικό [νευρικό σύστημα]
  • Το ενεργειακό [ροή μεσημβρινών]

Πυροδοτεί τις λειτουργίες του σώματος να δουλεύουν στη μέγιστη ισχύ.
Η μικρής διάρκειας έκθεση του δέρματος [επιδρά έως 0.5 mm βάθος] στην cruosauna, ενισχύει τον μεταβολισμό, μειώνει το άγχος και τη κούραση, βελτιώνει τον ύπνο και διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.

κρυοσάουνα

Είναι μια νέα και συναρπαστική εμπειρία, που θα σας δώσει μοναδική ενέργεια, αίσθηση ευφορίας και πολλά οφέλη σε υγεία και ομορφιά.

ΠΩΣ ΔΡΑ;

Η ΚΡΥΟΣΑΟΥΝΑ στηρίζεται στο υγρό άζωτο , το οποίο στη διάρκεια της συνεδρίας αεριοποιείται. Είναι ένα στοιχείο απόλυτα ασφαλές, αφού ο αέρας που αναπνέουμε αποτελείται από 78% άζωτο. Με την έναρξη της θεραπείας, η θερμοκρασία αρχίζει να μειώνεται από -120 έως -170. Η επιδερμίδα μας αρχίζει να παγώνει, χωρίς να παγώνει το σώμα μας, γιατί το ποσοστό της υγρασίας είναι 0%. Ο εγκέφαλος αντιλαμβανόμενος τη πτώση θερμοκρασίας θέτει στο σώμα μας τις παρακάτω διαδικασίες.

  • Αυξάνει την αιμάτωση σε όλα τα ζωτικά όργανα
  • Εκκρίνεται από την υπόφυση ντοπαμίνη, ένζυμα, αδρεναλίνη και ενδορφίνες. Οι ενδορφίνες είναι τα φυσικά αντιφλεγμονώδη του οργανισμού μας
  • Διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου στο συνδετικό ιστό, στις αρθρώσεις και στο δέρμα
  • Όταν βγούμε από τη κρυοσάουνα δημιουργείται έντονη υπεραιμία σε όλο μας το σώμα και το αίμα έχει οξυγονωθεί και έχει εμπλουτιστεί με πολύτιμα συστατικά, όπως βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και είναι φρέσκο και καθαρό.

Πώς θα αντέξω τις χαμηλές θερμοκρασίες;

Το σώμα δεν παγώνει στην πραγματικότητα, «δημιουργείται» μόνο η αίσθηση του κρύο. Ο αέρας είναι τελείως ξηρός, πράγμα που καθιστά την διαδικασία απροσδόκητα άνετη.
Σε μόλις 3 λεπτά παρέχει φυσική ευεξία;
Μια συνεδρία ενεργοποιεί τις λειτουργίες του οργανισμού & χαρίζει νεότητα.

Γ. Τελίδης
Φυσικοθεραπευτής
www.hygeiacomplex.gr

Παρόμοια Άρθρα