Πατούλης

Απονομή βραβείου στον Πρόεδρο του ΙΣΑ και Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Απονομή βραβείου στον Πρόεδρο του ΙΣΑ και Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για τη δράση και τη συνδρομή του στην αντιμετώπιση της πανδημίας από τον όμιλο Med-Professionals, στο πλαίσιο του 7ου Συμπόσιου Ιατρικού Τουρισμού

Για την προσφορά και συμβολή του στην αντιμετώπιση και διαχείριση της πανδημίας του Covid 19, βραβεύτηκε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο πλαίσιο του 7ου Συμποσίου Ιατρικού Τουρισμού. Το βραβείο απένειμε ένα νεαρό κορίτσι που νόσησε από Covid 19 και το ξεπέρασε επιτυχώς.

“Τιμούμε σήμερα, την προσφορά και την αυταπάρνηση των σύγχρονων ηρώων, των ιατρών και νοσηλευτών μας”

Γ. Πατούλης

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βίωσε η ανθρωπότητα το τελευταίο διάστημα ήταν αφιερωμένη σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς, στην Πολιτεία και στους σύγχρονους Έλληνες Ευεργέτες, οι οποίοι με την προσφορά τους συνέβαλαν καθοριστικά στην αντιμετώπιση της Πανδημίας Covid-19.

Τον κ. Πατούλη καλωσόρισεη Πρόεδρος της Med Professionals κα Ελένη Χόβρη.
Το Συμπόσιο διοργανώθηκε από τον Όμιλο Επικοινωνίας Med-Professionals, το Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας ΕΛΙΤΟΥΡ, την Great Greece for Ever και την Hellenic News of America.

“Στην καρδιά της πολιτικής μας στην Περιφέρεια Αττικής από την πρώτη ημέρα της υγειονομικής κρίσης, βρέθηκε η εξασφάλιση περισσότερων ευκαιριών για την διάσωση της ζωής των ευάλωτων συμπολιτών μας”

Γ. Πατούλης
patoulis2

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και βραβεύθηκαν για τη συνδρομή τους στη διαχείριση της πανδημίας ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Νικήτας, ο ανθρωπιστής κ. Δημήτρης Καρκανοραχάκης, ιατροί, επιστήμονες, αλλά και επιχειρηματίες που έδρασαν με σημαντικά προγράμματα κοινωνικής ευθύνης τη φλέγουσα περίοδο της πανδημίας.

Παρέστησαν επίσης η Υφυπουργός Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας του Υπουργείου Εργασίας κυρία Μ. Συρεγγέλα και ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Α. Λοβέρδος.

Παρόμοια Άρθρα