Πρώτες Βοήθειες για Κατοικίδια

FIRST AIDS FOR PET

Πρώτες Βοήθειες

Η εφαρμογή “Πρώτες Βοήθειες” είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός πρώτων βοηθειών στο κινητό σας, που περιλαμβάνει οδηγίες σε ηχητική και γραπτή μορφή. Με αυτή την εφαρμογή, μπορείτε να εφαρμόσετε τις πρώτες βοήθειες σε έναν ασθενή ακούγοντας απλά τις ηχητικές οδηγίες.

Επιπλέον, η εφαρμογή περιλαμβάνει μια λίστα με χρήσιμα τηλέφωνα που μπορεί να χρειαστούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, εξαλείφοντας την ανάγκη να θυμάστε όλα τα σημαντικά τηλέφωνα

Πρόσφατα, η εφαρμογή εμπλουτίστηκε με νέες προσθήκες:

  • Πρώτες βοήθειες για κατοικίδια: Παρέχει οδηγίες για την παροχή βοήθειας σε κατοικίδια ζώα σε περίπτωση ανάγκης.
  • Υποχρεώσεις των Δήμων για τα αδέσποτα ζώα: Ενημερώνει για τις νομικές υποχρεώσεις των δήμων αναφορικά με τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων.
  • Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς: Δίνει πληροφορίες για τον οργανισμό που είναι αρμόδιος για την προστασία των ζώων συντροφιάς.
  • Διακύρυξη Δικαιωμάτων των Ζώων: Περιλαμβάνει το έγγραφο που καθορίζει τα δικαιώματα των ζώων και την ανάγκη για την προστασία τους.

Αυτές οι ενημερώσεις καθιστούν την εφαρμογή ακόμα πιο πλήρη και χρήσιμη για όσους επιθυμούν να είναι προετοιμασμένοι για να παρέχουν βοήθεια όχι μόνο σε ανθρώπους αλλά και σε ζώα σε περίπτωση ανάγκης. Είναι ένας οδηγός που ενισχύει την ευαισθητοποίηση και την ενεργή συμμετοχή στη φροντίδα και την προστασία της ζωής.

google play icon
first Aid For Pet