Ο ΣΥ.ΦΑ Θεσσαλονίκης στη "Pharma Point"

Τις εντυπώσεις κέρδισε και φέτος το περίπτερο του ΣΥ.ΦΑ Θεσσαλονίκης στην 10η Έκθεση ΄΄Pharma Point΄΄, της μεγαλύτερης φαρμακευτικής έκθεσης/συνεδρίου της περιοχής, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης στη HELEXPO – ΔΕΘ, υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.


Πλήθος φαρμακοποιών και επισκεπτών από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος επισκέφθηκε το εντυπωσιακό περίπτερο του ΣΥ.ΦΑ Θεσσαλονίκης όπου είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για το σύνολο των προσφορών παραφαρμακευτικών προϊόντων που ήταν σε ισχύ ειδικά για τις ημερομηνίες διάρκειας της έκθεσης. Επιπλέον, στα πλαίσια του εορτασμού των δεκαπέντε ετών από την δημιουργία του Τμήματος Πωλήσεων του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, διοργανώθηκαν σειρά από happenings τα οποία συνοδεύτηκαν από δώρα για τους παρευρισκόμενους. 

Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης παραμένει πρωταγωνιστής στα γεγονότα που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον κλάδο των φαρμακοποιών, επεκτείνοντας ταυτόχρονα τις δραστηριότητές του και σε άλλους τομείς της κοινωνικής ζωής σε μια προσπάθεια να διατηρήσει στενούς τους δεσμούς επικοινωνίας με τους φαρμακοποιούς αλλά και το ευρύ κοινό.

 
NEA YGEIAS